keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Uusi blogi

Google ilahdutti taannoin yhdistämällä apps tilejä ja samassa rytinässä katosi hallintaoikeudet entiseen Avotuuleen blogiini. Mielelläni olisin jatkanut kirjoittamista tutulla paikalla, ja olinkin muutoksen jälkeen siinä määrin suivaantunut että kirjoittelu jäi kokonaan hetkeksi.
Nyt olen kuitenkin avannut uuden blogin tulevan talvilomapurjehduksen ollessa ovella. Miksi blogin nimi on sitten s/y FIIA. FIIA on ollut meidän uiva lomiemme tukikohta jo vuosien ajan, ja tuntui luontevalta avata blogi veneen nimelle. Kirjoittajan ajatuksissa saattaa olla että joskus kirjoitetaan veneen retkistä suurten vesien taakse.
 Edellisessä blogissa kirjoitin matkapäiväkirjaa purjehduksesta Huippuvuorille Suomen Purjelaivasäätiön Vahine aluksen miehistössä. Koska tähän aikaan vuodesta s/y FIIA on vielä tukevasti telakoituna maihin, ei sen lokiin tai tänne blogiin ilmesty vielä uusia kirjoituksia sillä matkailusta. Uudet kirjoitukset alkavatkin uudesta matkasta samalla Vahine aluksella, jolla purjehdimme Huippuvuorille. Tälllä kertaa matkaa tehdään pohjoisen jäämeren sijaan eteläisillä vesillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti